783
۱۳۹۶/۰۸/۱۲

آموزش حذف پیام ارسالی در واتس آپ + حذف دوطرفه چت های واتس آپ (wathsApp)

آموزش حذف پیام ارسالی در واتس آپ + حذف دوطرفه چت های واتس آپ (wathsApp)

آموزش حذف پیام ارسالی در واتس آپ

پس از مدت ها واتساپ نیز دست بکار شده و قابلیت کاربردی حذف پیام بعد از ارسال را به پیام رسان خود اضافه کرده است . با استفاده از این قابلیت کاربر میتوانید پس از ارسال پیام اشتباه آن را از گوشی شخص مقابل نیز حذف کند . البته این امکان تنها برای ۷ دقیقه بعد از ارسال پیام عمل خواهد کرد و بعد از این زمان دیگر قابلیت حذف پیام از گوشی شخص مقابل وجود نخواهد داشت . در ادامه این آموزش همراه ما باشید.


ترفند حذف دوطرفه چت های واتس آپ (حذف پیام بعد از ارسال)

در بروزرسانی جدید واتساپ قابلیت حذف پیام بعد از ارسال قرار داده شده است (حذف دوطرفه پیام) :

  • پس از بروزرسانی وارد واتساپ شده و چت مورد نظر خود را انتخاب کنید
  • سپس پیامی برای دوست خود ارسال کنید
  • روی آن لمس طولانی کرده تا به حالت انتخاب درآید
  • آیکون حذف بالای صفحه را انتخاب کنید
آموزش حذف پیام ارسالی در واتس آپ – حذف دوطرفه چت های واتس آپ

آموزش حذف پیام ارسالی در واتس آپ – حذف دوطرفه چت های واتس آپ

 

  • در این مرحله برای حذف پیام از گوشی شخص مقابل گزینه ی Delete For Everyone را انتخاب کنید
  • در صورت نیاز به حذف عادی پیام گزینه ی Delete For Me را انتخاب کنید

نکته : مدت زمان حذف پیام دوطرفه تنها ۷ دقیقه پس از ارسال خواهد بود

 

 

  • پس از حذف یک پیام با استفاده از گزینه ی Delete For Everyone پیغام You Deleted this message نمایش داده خواهد شد

 

  • در گوشی شخص مقابل نیز متن This message was deleted نمایش داده خواهد شد

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید